Högtryck sedan 2010

Karlskronaföretagen Tryckcentrum, RC-Reklam och Skylt & Dekor beslutade sig 2020 att verka under det gemensamma namnet Tryckcentrum. Samtidigt flyttade verksamheterna ihop i ett nytt produktionshus på Blyvägen i Karlskrona. Allt som rör produktionen är samordnat i maskinhallen och lokalerna rymmer även butiksdel, showroom och kontor. 

Resan startade 2010 då Ulf Dunér och kompanjonen Fredrik Karlsson startade Skylt & Dekor. Därefter införlivades Tryckcentrum i verksamheten. Tankarna på att skapa en gemensam produktionsenhet tog form i samband med förvärvet av RC-gruppen 2019. Det var ett steg mot att bli en bredare leverantör med maskinbrodyr på såväl praktiska arbetskläder som snygga profilkläder.

Bredden av produkter är en nyckel till framgång. En kund som vill ha en fasadskylt och vepor ska även enkelt kunna beställa profilkläder och give aways från Tryckcentrum.

En värld av print

Traditionella trycksaker är en stor del av vår verksamhet. Här kan du beställa dina visitkort, kuvert och broschyrer till företaget eller idrottsföreningen. Vi tar oss även an uppdrag som ritningar, boktryck eller affischer.

Gör större avtryck med skylt & dekor

Låt ditt varumärke och ditt budskap ta plats. Vi tillverkar fasadskyltar och fönsterdekor efter dina önskemål. Behöver firmabilen fordonsdekor eller solfilm så monterar vi det i vår egen bilhall. Vepor, mässmaterial, give aways och dekaler finns också i vårt sortiment.

Berätta något med dina arbetskläder

Kläder säger något om vem man är, men kan berätta mer än så. Vi har ett stort utbud, både i butik och webbshop, av rejäla arbetskläder och arbetsskor som kan förses med transfertryck och brodyr. Dessutom finns snygga profilkläder och accessoarer för den som främst jobbar i konferensrummen.